Alles-in-1 is het meest complete pakket van GlobalXS met TV, internet en bellen voor thuis.

Alles volledig geïnstalleerd

Wij garanderen een complete installatie. Onze monteur komt bij u langs en bepaalt samen met u hoe de werkzaamheden zullen worden uitgevoerd.

Altijd de beste service

GlobalXS staat dagelijks voor u klaar en wij denken graag met u mee.

Het meest complete TV pakket

Bij GlobalXS krijgt u het meest complete basispakket van Nederland. Inclusief zenders als Fox Sport, BBC en Discovery. Maar natuurlijk ook alle Nederlandse zenders inclusief de mogelijkheid om op te nemen, te pauzeren en terug te kijken. En via onze App kan dat zelfs waar in Europa u ook bent.

Alles-in-1

Wilt u snel kunnen internetten, tv kijken en kunnen bellen, kies dan nu voor een Alles-in-1 pakket. Met een Alles-in-1 pakket heeft u de beste wifi overal in huis. De beste tv kwaliteit met alle zenders die voor u van toepassing zijn.

Gemakkelijke overstap

Met een Alles-in-1 pakket van GlobalXS heeft geen problemen met de eventuele overstap, wij van GlobalXS hebben een overstapservice voor u waardoor u geen problemen zult hebben met de overstap. Bij ons heeft u betrouwbaar internet met een zeer hoge kwaliteit. Doe direct de postcodecheck!

Heeft u nog eventuele verdere vragen, of heeft u geen idee of deze bundel bij u past. Neem dan gerust contact met ons op. U zult één van onze specialisten aan de telefoon krijgen die u precies kan helpen met het juiste pakket te kiezen.

Samen TV kijken op de bank

Interesse? Neem dan nu contact met ons op.