Momenteel is er

geen storing!

Meisje kijkt TV

04-11-2020 03:37uur (OPGELOST):
Storing netwerken: Sterk Midden Drenthe en Glasvezel Noord.

De storing is verholpen. We zien alle lijnen weer terug komen. Mocht u nog problemen ondervinden, haal dan even 30 seconden de router van de stroom en sluit deze opnieuw aan. Ondervindt u daarna nog problemen, laat het ons dan even weten dan helpen wij u uiteraard.

04-11-2020 00:34uur (UPDATE):
Storing netwerken: Sterk Midden Drenthe en Glasvezel Noord.

Inmiddels zijn de laswerkzaamheden in volle gang. Er moeten ruim 200 vezels hersteld worden. De verwachting die we zojuist hebben doorgekregen is dat de laatste van deze vezels rond een uur of 5 vannacht hersteld zullen zijn. De hoop (en verwachting) is dat de vezels waar de coöperatie gebruik van maakt, snel aan de beurt zullen zijn. Het spijt ons u op dit moment niet beter te kunnen berichten. We gaan er vanuit dat wanneer u morgenochtend weer wakker wordt, alle diensten weer hersteld zullen zijn.

03-11-2020 22:06uur (UPDATE):
Storing netwerken: Sterk Midden Drenthe en Glasvezel Noord.

Zoals u gemerkt zult hebben, duurt de storing nog steeds voort. Een graafschade bij Zwolle blijkt de oorzaak te zijn. De engineers zijn druk met het voorbereiden van het lassen van de vezels. Verzoek staat uit bij om indien mogelijk de vezels ten behoeve van de Coöperatie Sterk Midden-Drenthe en Coöperatie Glasvezel Noord het eerst te herstellen. De verwachting is dat de storing pas rond middernacht opgelost zal zijn. Onze excuses voor het ongemak als gevolg van deze storing.

03-11-2020 15:02uur:
Storing netwerken: Sterk Midden Drenthe en Glasvezel Noord.

Op dit moment is er een kabelbreuk tussen Zwolle en Beilen op de netwerken van Sterk Midden Drenthe en Glasvezel Noord. Onderhoudsploegen zijn ter plaatse. Hierdoor zijn er geen diensten mogelijk voor de volgende woonplaatsen:Beilen, Bruntinge, Hoogersmilde, Hooghalen, Smilde, Wijster, Witteveen, Zuidveld, Zuidvelde, Een en Bunne. Zodra wij meer informatie hebben, zullen wij dit direct plaatsen op deze website.

Verwachte oplostijd onbekend

Wij staan voor u klaar, 24/7

Problemen van een trage internet verbinding? Een haperende tv? Problemen met de vaste telefoonverbinding? Het komt niet vaak voor dat er zich een probleem voordoet met één van onze diensten. Mocht dit wel het geval zijn, dan staan wij graag voor u klaar.

Stap voor stap zullen wij uw probleem oplossen.

Persoonlijke hulp nodig?