Alles-in-1 is het meest complete pakket van GlobalXS met TV, internet en bellen voor thuis.

Het meest complete TV pakket

Bij GlobalXS krijgt u het meest complete basispakket van Nederland. Inclusief zenders als ESPN, BBC en Discovery en ook alle Nederlandse zenders inclusief de mogelijkheid om op te nemen, te pauzeren en terug te kijken.

Altijd de beste service

GlobalXS staat dagelijks voor u klaar en wij denken graag met u mee.

Alles volledig geïnstalleerd

Wij garanderen een complete installatie. Onze monteur komt bij u langs en bepaalt samen met u hoe de werkzaamheden zullen worden uitgevoerd.

Overal Live TV via onze app

Wij bieden u ook de mogelijkheid om nergens meer uw TV uitzending te missen. U kunt deze altijd en overal zien met onze TV app.

Het meest complete pakket via Glasvezel exclusief voor coöperatie Glasvezel Sterk Midden Drenthe klanten van GlobalXS houdt in dat u onder andere de meeste TV-zenders in het basispakket heeft, dus zonder extra kosten. Wacht dus niet langer en sluit vandaag nog uw glasvezelabonnement van GlobalXS af. Zo zorgt u dat u verbonden blijft met uw wereld!

Ontdek of GlobalXS ook voor u beschikbaar is.

Postcodecheck

Alles-in-1

Wilt u snel kunnen internetten, tv kijken en kunnen bellen, kies dan nu voor een Alles-in-1 pakket. Met een Alles-in-1 pakket heeft u de beste wifi overal in huis. De beste tv kwaliteit met alle zenders die voor u van toepassing zijn.

Gemakkelijke overstap

Met een Alles-in-1 pakket van GlobalXS heeft geen problemen met de eventuele overstap, wij van GlobalXS hebben een overstapservice voor u waardoor u geen problemen zult hebben met de overstap. Bij ons heeft u betrouwbaar internet met een zeer hoge kwaliteit. Doe direct de postcodecheck!

Voor alle aansluitingen via het glasvezelnetwerk van de coöperatiebijdrage Glasvezel Sterk Midden Drenthe is naast de vermelde maandtarieven een coöperatieve toeslag van € 11,- per maand inclusief BTW van toepassing. De coöperatieve toeslag wordt rechtstreeks door de coöperatie in rekening gebracht.

Heeft u nog eventuele verdere vragen, of heeft u geen idee of deze bundel bij u past. Neem dan gerust contact met ons op. U zult één van onze specialisten aan de telefoon krijgen die u precies kan helpen met het juiste pakket te kiezen.

Samen TV kijken op de bank

Interesse? Doe de postcodecheck hieronder of neem contact met ons op.

Let op!

Volgens onze administratie voert u een ongeldige extentie in. We geven u de opties die volgens onze administratie wel geldig zijn.

ControleerDe combinatie wordt gecontroleerd...

Helaas...

Op dit moment bieden wij nog geen pakketten voor uw postcode aan....

Goed nieuws!

Dit adres is aangesloten op SMD.

Winkelwagen