Postcodecheck

Postcodecheck

Controleer hier welke pakketten er beschikbaar zijn op uw adres.

Controleer Gegevens worden gecontroleerd...

Helaas...

Op dit moment bieden wij nog geen pakketten voor uw postcode aan. Bent u van mening dat niet klopt, neem dan contact met ons op via 0320-294444 of stuur een email op info@globalxs.nl

Goed nieuws,

GlobalXS kan u aansluiten via het glasvezel-netwerk van de Cooperatie Sterk Midden Drenthe. Stel hieronder uw pakket samen.

Internet

GlobalXS levert u altijd de maximaal haalbare internet snelheid op uw adres. In uw geval is dit 1.000 Mbit/s. U ontvangt daarbij als modem een Fritz!Box 5490, waarmee u een sterk WiFi signaal heeft voor internet door het hele huis.

Telefonie

Met telefonie van GlobalXS, kunt u kiezen tussen verschillende bundels voor onbeperkt bellen of bellen zonder bundel waarbij u afrekent per seconde.

Nummerbehoud

Wilt u uw bestaande telefoonnummer behouden, geef dat dan hier op.

Onbeperkt bellen binnen Nederland
Geen zin in onverwachte hoge belkosten, kies dan voor de onbeperkt bellen binnen Nederland (uitgezonderd servicenummers).
€15 / maand
Afrekenen per minuut
Belt u minder dan 100 minuten per maand, dan is het in de meeste gevallen goedkoper om per minuut af te rekenen.

Gratis installatie

Bij alle pakketten van GlobalXS komt een monteur op afspraak bij u thuis voor de installatie. De monteur installeert de apparatuur en sluit tevens uw apparatuur aan, zoals uw computer(s), TV, telefoons en zelfs uw mobiele telefoons of tablets. Nadat de monteur alles bij u heeft geïnstalleerd krijgt u een demonstratie van alle diensten, zodat u er zorgeloos gebruik van kunt maken.

GegevensGlobalXS zal normaal gesproken de diensten binnen 4 weken opleveren. Wilt u de diensten pas later geactiveerd hebben, geef dan hier een wensdatum op.


Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden
  1. Ik ga akkoord dat ik met deze aanmelding lid word van de Coöperatie Sterk Midden-Drenthe.
  2. Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden van de Coöperatie Sterk Midden-Drenthe. www.sterkmiddendrenthe.nl.
  3. Ik verleen de Coöperatie Sterk Midden-Drenthe een doorlopende SEPA machtiging om voor de duur van het lidmaatschap van de coöperatie de maandelijkse coöperatiebijdrage van € 11,00, prijspeil 2019 (of welk ander door de Ledenraad van de coöperatie vast te stellen bedrag) van mijn IBAN rekening te incasseren.
  4. Ik ben mij ervan bewust dat ik uitsluitend diensten van GlobalXS kan afnemen zolang ik lid ben van de Coöperatie Sterk Midden-Drenthe.
  5. De maandelijkse coöperatiebijdrage voor de actieve glasvezelverbinding wordt rechtstreeks door de Coöperatie Sterk Midden-Drenthe geïncasseerd. De overige eenmalige en maandelijkse kosten voor de levering van de glasvezeldiensten worden in rekening gebracht door GlobalXS.
  6. Ik geef GlobalXS toestemming om mijn NAWT-gegevens, e-mailadres en IBAN nummer ter beschikking te stellen aan de Coöperatie Sterk Midden-Drenthe.

Aanmelden

Winkelwagen